Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-08-21 15:34:00

Kórházba kellett szállítani Delhusa Gjont

A 66 éves énekes egy jacht fedélzetéről esett le, azonnal elájult, és másnap rohammentővel szállították a veszprémi kórház sürgősségi osztályára.

Delhusa Gjont Balatonfüreden töltötte a hétvégét, mivel a Gemini együttes jubileumi bulijára volt hivatalos. Az énekesnek az egyik barátja felajánlotta, hogy töltse a jachtján az éjszakát. Azonban ünneplés után egy baleset majdnem az életébe került.

"Mikor éjszaka hazaértem, már nagyon sötét volt. A fedélzeten valahogy olyan szerencsétlenül léptem, hogy kiestem a hajóból, és lezuhantam a partra. Több métert zuhantam és azonnal elájultam. Szerencsére ott volt néhány barátom, akik segítettek magamhoz térni. Mindenem fájt, szinte mozdulni sem tudtam. Rettegtem, hogy megsérült a gerincem vagy a vesém. Az egyik barátom azonnal felajánlotta, hogy aludjak egy szállodában, egy kényelmes szobában, de végül a hajón éjszakáztam" - mesélte Delhusa Gjont a Ripostnak.

Mivel másnap sem javult az állapota ezért, rohammentők vitték a veszprémi kórházba. Eleinte belső vérzésre gyanakodtak az orvosok, de később a röntgen kimutatta, hogy bordarepedésről van szó. Az énekes örül, hogy „ennyivel megúszta”, és elmondása szerint már sokkal jobban érzi magát.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink