Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-08-21 10:56:00

"Cserbenhagytam őket!" - Jordán Tamás megdöbbentő vallomást tett a válásáról

Közös interjút adott Jordán Tamás és Lázár Katival közös lánya, Adél a Nők Lapjának.

Az interjúból többek közt kiderült, hogy Adélban már kicsiként felfedezték a tehetséget, így adta magát, hogy követi szüleit a pályán. Kiskorában nagyon visszafogott, illedelmes, kötelességtudó gyermek volt, tiniként pedig kimaradt a lázadó korszaka, szülei ugyanis úgy döntöttek, külön utakon folytatják – szemlézte a beszélgetést a Blikk.

"Elkövettem egy ganéságot. Otthagytam a családot. Nagyon súlyos vétek volt a részemről, amivel egyszer majd valahol, valakinek - akár saját magamnak - el kell számolnom, és lehet, hogy nem is tudok majd...Elvitt a játék, aztán a színházcsinálás mámora...Kergettem az ábrándjaimat, és cserbenhagytam azokat, akikről a legjobban gondoskodnom kellett volna" - ismerte el a Jordán Tamás, aki hozzátette: nincs mentsége. Egészen addig azt érezte, jó apja volt lányának, most azonban már csak közepesnek definiálná magát – tette hozzá a színművész.

Szerencsére az akkor 16 éves Adélnak nem okozott nagy törést a válás, ugyanúgy megmaradt a rajongása édesapja iránt. "Talán nem akartam tudomásul venni a történteket. Ami galádság is volt a részemről, hogy szinte anyut tettem felelőssé a helyzetért, hogy miért engedte el aput, egy ilyen csillogó embert. Sok év után, nemrégiben jöttem rá, hogy talán rá hárítottam az elkeseredettségemet" - ismerte el a színésznő, akinek egyébként szintén szüleihez köthető egyik legszebb emléke is. "Számomra életem nagy pillanata volt, amikor tavaly a Kritikusok díjának átadásán mindhárman díjazottként álltunk a színpadon."

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink