Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-08-15 11:25:00

Dömsödi Gábor: Az összes ellenzéki párt támogat

Élhető várost szeretne Dömsödi Gábor, aki újraindul Pásztó irányításáért – mondta el az ATV Start című műsorban. A politikus azt is hozzátette, hogy a pártok támogatják, ami annyit jelent, hogy nem indítanak vele szemben ellenjelöltet a településen.

Facebook-oldalán jelentette be Dömsödi Gábor, Pásztó korábbi polgármestere, hogy indul az őszi önkormányzati választáson. Tavaly az időközi választáson is elindult a polgármesteri posztért, de akkor alig több mint száz szavazattal alulmaradt a Fidesz jelöltjével szemben. Akkor azt mondta: fizetett fideszes aktivistahálózat lepte el a várost, és folyamatosan mocskolták őt.

Az ATV Start című műsorban a politikus elmondta, hogy a Varázsvölgy Egyesület nevében indul el, amire azért van szükség, mert 2019-ben csak így van esélye elindulni olyannak, aki nem valamilyen párt keretein belül indul el, és ebben az esetben ezzel van esélye valakinek megszerveznie magát. Közel egy éve volt időközi választás, akkor a Párbeszéd és a Momentum állt be mögé, a kérdésre, hogy most is számít-e hasonlóra, azt felelte: deklaráltan akkor se álltak mögötte a pártok, hanem „drukkoltak”, és volt olyan momentumos, aki segített a kampányban. Majd hozzátette, hogy

az összes ellenzéki párt támogatja azzal, hogy nem indítanak mást ellene.

Közben azt is elmondta, hogy még nem érte el Karácsony Gergelyt, mert elvesztette a telefonszámát, mint ahogyan Kovács Gergelyét is, aki a kétfarkúak elnöke. Emiatt arra kérte Kárász Róbertet, hogy küldje el neki a már említett politikusok telefonszámát. Arra a kérdésre pedig, hogy miért gondolja úgy, hogy most sikerülhet neki az, ami egy évvel korábban nem, arra három választ is adott. Az időközi szavazáson kevesebben voltak, és azok a fiatalok, akik hagyományosan rá adták le voksukat, azok nem voltak. 1700-an szavaztak rá a 2400 helyett – tette hozzá. Emellett kampányolni sem volt ideje, mert hivatalban lévő polgármesterként reggeltől estig dolgozott. Ekkor volt a pályázati időszak, és mint mondta, 2,2 milliárd forintot nyert el a település.

Célja, hogy Pásztó rendezett és élhető város legyen, ahol mindenki jól érzi magát, a települést már ismeri, nem kell átalakítani, így több lehetőség lenne azzal foglalkozni.

atv.hu

(A főoldali kép forrása: Facebook/Dömsödi Gábor)

 

Ajánlom

További belföldi híreink