Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-08-05 15:32:00

Óriási bajban a Barcelona, hatalmas botrány Griezmann körül

Az FC Barcelonára nézve aggasztó híreket közölt a spanyol El Mundo nevű napilap az internetes felületén. Az Atlético Madridhoz és a laphoz is eljutott az az e-mail, amelyben az olvasható, ahogyan a katalánok Antoine Griezmann-nal egyeztettek – még márciusban.

Óriási bajban a Barcelona, hatalmas botrány Griezmann körül

Sevan Karlan, a játékost képviselő egyik ügyvéd küldte a szóban forgó üzenetet, melyet az azóta az FC Barcelonához igazoló Griezmann testvérének és édesapjának címzett. A levélben az előzetes szerződési és fizetési tervezet szerepelt, egy másolattal az Atlético igazgatója, Miguel Ángel Gil Marín is rendelkezik – írja az El Mundo, amelynek értesüléseire több spanyol híroldal, köztük a Marca is hivatkozik.  

A márciusi időpont azért problémás, mert mint ismert a katalánok 120 millió euróért szerződtették a francia játékost, akinek kivásárlási ára márciusban még 200 millió euró volt – az Atlético Madrid az átigazolás bejelentése után közleményben jelezte, hogy a klub álláspontja szerint a kifizetett összeg nem felel meg kivásárlási árnak.

atv.hu/NS

Ajánlom

További belföldi híreink