Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-07-31 07:51:00

Berki Krisztián ezúttal nem rohant ki a stúdióból, viszont mindenkit megdöbbentett

Berki Budapestért kampánypólókkal érkezett az ATV Start stúdiójába Berki Krisztián főpolgármesterjelölt, aki szerint folyamatosan készülnek a pólók és a fehér ingek a kampányra.

Berki Krisztián ezúttal nem rohant ki a stúdióból, viszont mindenkit megdöbbentett

Berki Krisztián azt is elárulta, hogy augusztus 13-án fogja ismertetni a programját, amely, mint fogalmazott, tényszerű és világos lesz. A készülő programról semmit nem volt hajlandó elárulni, mivel állítása szerint kampánystratégiai kérdés hogy ekkor jelentik be elképzeléseit. A főpolgármesterjelölt arról sem árult el semmit, hogy kik vannak a kampánycsapatában.

Arra a kérdésre, hogy kik finanszírozzák a kampányát, Berki Krisztián azt válaszolta: nem a pénz fontos, hanem a siker. A kampányomat barátaim, vállalkozók finanszírozzák – tette hozzá. Kárász Róbert műsorvezető azon kérdésére, hogy miben hisznek, akik támogatják, a főpolgármesterjelölt azt válaszolta: „bennem, Róbert, bennem”.

Mindent, amit eldöntök, azt megcsinálom, menedzser-szemléletű ember vagyok – jellemezte magát Berki Krisztián, aki azt is elárulta: nála a hét kedden kezdődik, mert hétfőn az emberek szerinte nem végeznek érdemi munkát.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink