Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-07-27 13:29:00

Liberálisok: "Orbán továbbra is Soros Györggyel ijesztgeti a magyarokat"

A Magyar Liberális Párt (Liberálisok) szerint Magyarország biztató pályáját Orbán Viktor miniszterelnök fenyegeti a legjobban, aki "továbbra is a bezárkózás, a lemaradás, a félelem és gyűlölet politikáját folytatja".

Liberálisok: "Orbán továbbra is Soros Györggyel ijesztgeti a magyarokat"
Fotó: MTI

Az ellenzéki párt szombaton, az MTI-hez eljuttatott közleményében reagált a kormányfő tusnádfürdői beszédére, amelyben Orbán Viktor egyebek mellett hangsúlyozta, a tőkés piacgazdaság kereteit, a demokratikus jogi és politikai intézményeket fenn kell tartani, de a társadalmi szerveződés módját meg kell változtatni, vagyis "demokrácia igen, liberalizmus nem".  

A Liberálisok szerint a miniszterelnök az "ország valódi problémái helyett továbbra is a migrációval, a liberalizmussal, Soros Györggyel és az Európai Unióval ijesztgeti a magyarokat". Orbán Viktor nem beszél arról, hogy kormányának minden igyekezete ellenére tovább csökken Magyarország népessége, mert az emberek százezrével hagyják el az országot a Fidesz szabadságellenes politikája miatt - fogalmaznak.

Kiemelték, Magyarország függetlenségére és önállóságára "nem Európa, hanem Orbán és politikája jelenti az igazi veszélyt". "A szabad sajtó megszállása, a demokratikus intézmények fideszes komisszárokkal való felöltése súlyos csapás hazánkra nézve" - tették hozzá.

Orbán Viktor beszédéről itt olvashatnak.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink