Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-07-26 12:08:00

„Mezőkövesd második focipályáját is megkapja, a rákos betegek meg az utcán fognak várakozni”

Fedett focipálya épül Mezőkövesden.

Mezőkövesd második focipályáját is megkapja, a rákos betegek meg ezentúl az utcán fognak várakozni- közölte pénteken a DK. Gréczy Zsolt közlése szerint a városban „a nemrégiben 800 millió forintból felújított stadion mellett most újabb, fedett focipálya épül. Sőt, a Mezőkövesd Zsóry honlapja szerint két csarnok is épülhet, természetesen TAO-pénzből”.

„A Demokratikus Koalíció szerint Magyarország egyre mélyebbre süllyed abban az abszurd drámában, amit Orbán Viktor kilencedik éve rendez”- közölte a DK frakciószóvivője. Az ellenzéki politikus szerint, „miközben annyira fantasztikus sok elköltenivaló pénze van az országnak, hogy Mezőkövesdnek már nem is elég egy focipálya, az Országos Onkológiai Intézetben azt a remek megoldást találták a hajnalban folyosón várakozók problémájára, hogy ezentúl nyitásig állhatnak az utcán”.

„Taszító, undorító és minden elképzelhetőnek a legalja az, amit az Orbán-rezsim művel Magyarországgal és a magyar emberekkel”- vélekedett Gréczy, aki szerint nem marad megtorlatlan, amit a fideszesek elkövetnek és „bűnhődni fognak a gazemberségekért”.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink