Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-07-24 14:25:00

Rónai Egon felesége is megszólalt Berki kirohanása után

Berki Krisztián tegnap este az Egyenes beszéd című műsorunk vendége volt, ahol azzal vádolta meg Rónai Egont, hogy – mivel ő Fradi-, Rónai pedig MTK-szurkoló – elfogult volt vele szemben, ezért a „beszélgessen magával!” kiáltással kiviharzott a stúdióból.

Az eset után Berki Facebook-posztjában azt írta: "Rónai Egont mikor látták utoljára a kamerák előtt felszabadultan nevetni...? Tegnap este ez is megtörtént igy nem csak a rekordnézettség hanem Egon jókedve is nekem köszönhető! Eggyel jön Nekem a felesége..."

Rónai Egon felesége erre reagálva írta azt: "Délelőtt valaki azt írta a közösségi oldalakra, hogy Egon nem szokott felszabadultan nevetni. Lehet, hogy a kamerák előtt ritkábban, de egyébként nagyon is!"

Berki Krisztián mindezek után hozzászólt Rónai Egon feleségének bejegyzéséhez. Mint írta, tetszik neki, hogy kiáll a férje mellett, amire igazából nincs szükség, hiszen mindketten jól érezték magukat az „élő show-ban”. Berki megemlíti, hogy nem akart sértő, vagy bántó lenni korábbi megjegyzésével, majd egy ebédre invitálta Rónai Egont és feleségét. 

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink