Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-07-24 15:51:00

Döbbenet: Berki bocsánatot kér, és ebédelni hívja Rónait

"Kedves Zsanett! Sajnálom, hogy Önnel még személyesen nem találkoztam, de nagyon tetszik ahogyan itt kiáll a férje, Egon mellett." - kezdi Berki Krisztián hozzászólását, melyet Rónai Egon feleségének Facebook-posztja alatt hagyott.

"Igazából semmi szükség rá, hiszen mindenki számára látható volt: mindketten jól éreztük magunkat az élő “show-ban”. Én valójában csak annyit írtam, hogy kamerák előtt nem láthattuk még felszabadultan nevetni, de nem akartam személyeskedni. Amennyiben sértő vagy bántó lett volna a kijelentésem, elnézést kérek Öntől. De tudja szerintem ezt otthon tegnap Egon is megerősítette, ritkán van ilyen jó beszélgető partnere mint Én. Ha van kedvük folytassuk személyesen hasonló hangulatban, ahol ott lesz az én bájos feleségem is. Örülnék, ha elfogadnák meghívásomat egy finom, de egészséges ebédre. Barátsággal, Berki Krisztián." - zárja kommentjét Budapest főpolgármester-jelöltje.

Korábban beszámoltunk róla, Berki Krisztián tegnap este az Egyenes beszéd című műsorunk vendége volt, ahol azzal vádolta meg Rónai Egont, hogy – mivel ő Fradi-, Rónai pedig MTK-szurkoló – elfogult volt vele szemben, ezért a „beszélgessen magával!” kiáltással kiviharzott a stúdióból.

Az eset után Berki Facebook-posztjában azt írta: "Rónai Egont mikor látták utoljára a kamerák előtt felszabadultan nevetni...? Tegnap este ez is megtörtént igy nem csak a rekordnézettség hanem Egon jókedve is nekem köszönhető! Eggyel jön Nekem a felesége..."

Rónai Egon felesége erre reagálva írta azt: "Délelőtt valaki azt írta a közösségi oldalakra, hogy Egon nem szokott felszabadultan nevetni. Lehet, hogy a kamerák előtt ritkábban, de egyébként nagyon is!"

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink