Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-07-22 15:21:00

A Fidesz-KDNP felszólította a kormányt

A Fidesz-KDNP arra kéri a kormányt, hogy tiltsa be a külföldi szennyvíziszap behozatalát az országba, és vizsgálja meg, hogy abban milyen baloldali üzleti körök érdekeltek - mondta a kormánypártok nevében Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata parlamenti képviselő hétfőn sajtótájékoztatón.

A Fidesz-KDNP felszólította a kormányt

A politikus kijelentette: a kormánypártok egyetértenek a kabinet céljával, hogy "Magyarország nem kér más szennyeséből", még akkor sem, ha ezt uniós szabály lehetővé teszi.    

Úgy tűnik, hogy ezeket a kiskapukat kihasználva baloldali üzleti körök gazdagodnak azon, hogy ide hordják más szennyesét - jelentette ki. Emlékeztetett azon sajtóhírekre, amelyek szerint "a baloldal egyik embere, a Bajnai-Gyurcsány-korszak egyik tanácsadója, Winkler Gyula és köre profitál abból, hogy itt rakják le más ország szennyesét".    

A baloldal mindig ezt csinálja: akár Magyarország és a magyar emberek életminőségének árán is hajlandó kiárusítani az országot - fogalmazott Nacsa Lőrinc.    

Hangot adott azon meggyőződésének, hogy a hatóságoknak nem szabad engedélyt adniuk külföldi szennyvíziszap Magyarországra hozatalára, és az eddig kiadott engedélyeket is felül kell vizsgálni.

atv.hu

További belföldi híreink