Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-07-21 08:20:00

Lehet, hogy az Ön gyereke is ezen nő fel?

A Játékautók sorozat alig két évvel ezelőtt indult. A lényege, hogy egy felnőtt férfi kicsi, közepes és hatalmas játékautókat tologat ide-oda a legkülönfélébb helyszínek és díszletek között, miközben történeteket mesél. A kicsik imádják, a nagyok, vagy legalábbis az olyan apukák, mint én pedig nagyon kíváncsiak vagyunk, mégis ki képes erre. Irány hát a Játékautók birodalma valahol az Alföld szélén, ahol először köszön rám az ismerős hang. A Heti Napló riportja.

Az alkotói házikó és egy gyönyörű nagy kert, amit már szinte töviről-hegyire ismerek a videókból, mindez egy szegedi kertvárosban. Megérkeztünk a Játékautók birodalmának szívébe.
Merthogy itt készülnek a benti felvételek, amik azért a Játékautók részeinek a többségét adják. Sándor meg is mutatja, hogyan készül egy-egy rész.

A Heti Napló kíváncsi volt Sándorék titkára, ami nagy produkciós cégeket megszégyenítő mennyiségben vonzza be a gyerekeket. A válasz pedig egészen egyszerű: a család.

Rajongóból pedig bőven akad országszerte. Két YouTube-csatornájukon összesen 200 millió fölötti megtekintés van.

Sándor és Panka egyébként hosszú vívódás után döntöttek úgy, hogy végre megmutatják, kik is állnak a sorozat mögött, korábban több megkeresésére is nemet mondtak. Arra most is nemet mondtak, hogy Sándor eljátsszon egy részt valamelyik epizódból.

Részletek a Heti Napló riportjában:

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink