Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-07-15 11:55:00

Sokkoló fejlemények: Be volt drogozva a magyar családot letaroló BMW-s

Két nappal a baleset előtt jött ki a drogelvonóról az a sofőr, aki miatt most egy háromtagú magyar család fekszik életveszélyes állapotban a zágrábi kórházban. A férfi levélben esedezik áldozatai bocsánatáért, de a családfőt, Danielt azóta is mesterséges altatásban tartják kegyetlen fájdalmai miatt - írja a borsonline.hu.

Sokkoló fejlemények: Be volt drogozva a magyar családot letaroló BMW-s

Korábban mi isz beszámoltunk róla, hogy egy horvát fizetőkapunál állva, közel 150 kilométeres sebességgel csapódott a magyar családba egy helyi vállalkozó, bizonyos Ozran M.

A 35 éves férfit korábban drogproblémákkal kezelték, most kiderült, hogy gyógyszer és kábítószer hatása alatt állt a baleset idején is - számolt be az MTI ma reggel.

A család ugyan Ausztráliá­ban él, azonban az apa ma­gyar származású. Mivel Magyarországon a családnak nem volt kocsija, az egyik barátjuktól kérték kölcsön, ebbe a Škodába csapódott bele a horvát BMW-s. A kocsi tulaját a nagykövetség értesítette a történtekről. A férfit nagyon megrázta a baleset híre, aggódik a családért, aki a Borsnak elmondta, úgy tudja, Danielt még altatásban tartják.

atv.hu/borsonline.hu

Ajánlom

További belföldi híreink