Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-07-02 14:22:00

Kisfiát vette ki az autóból Sváby, mikor egy őrült autós beléjük hajtott

Egy őrült autós hajtott bele az ATV-s műsorvezető autójába, miközben kisfiát vitte bölcsődébe. Az ismeretlen tettes elhajtott, Sváby András feljelentést tett.

Kisfiát vette ki az autóból Sváby, mikor egy őrült autós beléjük hajtott

Ez a nap sem indult máshogyan Sváby András számára, mint a többi: annyiban mégis különbözött, hogy csaknem tragédia lett a vége egy őrült sofőr miatt. A Heti Napló műsorvezetője kisfiát vitte bölcsődébe, és vette ki őt rutinszerűen a hátsó ülésről, amikor olyan erővel hajtott neki egy sofőr a nagyjából 45 fokos szögben kihajtott ajtó szélének, hogy azt rágyűrte az előtte lévő kocsiajtóra.

Bár az anyagi kár is jelentős, de ami igazán zavarja a televíziós műsorvezetőt, hogy az autós „gusztustalan módon” továbbhajtott, miközben még szemkontaktus is felvették pár pillanatra. A nagy csattanáson és az azt követő ijedtségen kívül azonban – tette hozzá –, szerencsére senkinek nem esett baja.

Az eset után Sváby András azonnal kihívta a rendőröket, akiknek nem kellett sok idő, hogy rájöjjenek: forgalomból kivont gépjárművel utazott az ismeretlen elkövető. Nem volt nehéz dolguk, tekintve, hogy a műsorvezető a rendszámon túl az autó típusát és színét is megjegyezte. A műsorvezető feljelentést tett, a „segítségnyújtás elmulasztásával” ugyanis akár a bűncselekmény kategóriája is megállhat.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink