Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-06-29 08:51:00

Jó hírek jelentek meg Sas József visszatéréséről

Sas József állapota annyira jó ütemben javul, hogy ha így folytatja, ősszel hazatérhet. Sőt a Jászai Mari-díjas művész ennél is többet szeretne – írja a Blikk.

Jó hírek jelentek meg Sas József visszatéréséről

Nem csak a régi szép időkről beszélget ugyanis látogatóival a múlt hét óta új helyen lábadozó Sas József, már terveket szövöget: szilveszterkor, ülve ugyan, de szeretne új műsorral visszatérni a Fészek Klub színpadára.

„Az a terv, hogy október-novemberben hazamehet. Meglátjuk, hogy a nyár folyamán mennyit sikerül javulnia, de ha így halad, akkor könnyen lehet, hogy ősszel már otthon lesz. Jóska kifejezetten energikus” – árulta el az idős, ám aktív színművész, aki barátja szakmai terveiben is partner.

„Azt mondja, nem lesz táncművészeti virtuóz, de a szilveszteri kabarét nagyon szeretné megcsinálni. Betegsége előtt nagyon tudta ropni, de már tisztában van azzal, hogy vissza kell fognia magát. Úgy rendezi majd az előadást, hogy egy széken üljön, sok trükköt tud, az esze vág, mint a borotva” – mondta a Família Kft. nagypapája, aki oszlopos tagja a Sas kabaré társulatának.

„Jóska bal keze még nem az igazi, de ez nem veszi el a kedvét a színpadtól. Lehet, hogy télre már tökéletesen meggyógyul, de ha nem, az sem zavarja a munkában” – állította Baranyi, hiszen Sas már tapasztalt hasonló visszatérést egy kolléganőjénél.
„Pont ennek kapcsán beszéltünk látogatásomkor Ruttkai Éváról. Neki is volt hasonló agyvérzése, mint Jóskának, akkor ő látogatta a színésznőt a kórházban. Évike tökéletesen meggyógyult, de az egyik kezét már nem tudta többé rendesen mozgatni, emelni. Jóska volt az igazgató, aki elhívta magához a Mikroszkóp Színpadra játszani. Olyan ügyesen fogott meg mindent az ép kezével, olyan elegánsan mozgott, hogy a közönség észre sem vette a problémáját. Hosszú évekig, több darabban is láthatták rajongói” – mesélte Laci bácsi, akinek meggyőződése, hogy Sas József most azt a szeretetet és törődést kapja vissza másoktól, amit egykor Ruttkai Évának adott. „Biztos vagyok benne, hogy Jóskát is látják még a rajongói a színpadon.”

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink