Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-06-26 08:38:00

"Mindent megtesz a gyógyulása érdekében" - újabb hírek érkeztek Demjén Ferencről

A zenészlegenda jelenleg kettős rehabilitáción gyógyul, ám állapotáról eddig nem sok minden került nyilvánosságra, miután hírzárlatot rendeltek el vele kapcsolatban. Most azonban úgy tűnik, tényleg javul az énekes állapota, nemrégiben ugyanis már látogatókat is fogadott.

"Mindent megtesz a gyógyulása érdekében" - újabb hírek érkeztek Demjén Ferencről

A Ripost most első kézből kapott jó híreket a legendával kapcsolatban, hiszen legjobb barátai, Freinresz Károly és Horváth Charlie a napokban meglátogatták a rehabilitációs intézetben, ahol jelenleg is ápolják.
"Pár napja megtörtént, amire vártunk: megcsörrent a telefon, és végre meglátogathattuk Rózsit. Charlie-val azonnal autóba is ültünk, és egy igazán jó hangulatú órát töltöttünk el hármasban” – nyilatkozta Freinreisz Károly, akit több mint 50 év barátság fűz Rózsihoz.

"Azt tapasztaltam, hogy jól halad a kettős rehabilitáció, amire a korábbi csípőműtétje és a május eleji agyérgörcse miatt van szükség. A hangulata jó, és nemcsak az orvosai, de szerencsére ő is mindent megtesz a gyógyulása érdekében. Persze a rehabilitáció nem megy egyik napról a másikra, és idő kell még ahhoz, hogy újra a régi legyen, de én biztos vagyok benne, hogy egyre jobb és jobb híreket kapunk majd róla a következő hetekben” – mesélte a zenész.

atv.hu

További belföldi híreink