Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-06-26 09:42:00

Ha tehetné, Tarlós Karácsonyt választaná ellenfélnek

Ha nekem kellene ellenfelet választanom, valószínűleg Karácsonyt választanám a három közül - mondta Tarlós István az atv.hu-nak, amikor megkérdeztük, hogy Kálmán Olgával, Karácsony Gergellyel vagy Kerpel-Fronius Gáborral küzdene meg inkább.

Ha tehetné, Tarlós Karácsonyt választaná ellenfélnek

“Hogy ne mondhassák, hogy csak utólag mondom, ha nekem kellene ellenfelet választanom, valószínűleg Karácsonyt választanám a három közül” - ezt nyilatkozta Tarlós István az atv.hu-nak, amikor megkérdeztük, hogy Kálmán Olgával, Karácsony Gergellyel vagy Kerpel-Frónius Gáborral küzdene meg inkább.

Ma délben zárul az ellenzéki előválasztás, és este már megtudhatják a budapestiek hogy ki lesz a győztese a három versenyző közül, ki lesz Tarlós István legfőbb ellenzéki kihívója.

Tegnap estig több mint 62 ezren vettek részt  az ellenzéki előválasztáson, így már kedden túllépték az 50 ezres határt, ami kell az “érvényességhez”.

Tegnap több mint 13700-an választottak, azaz adták az aláírásukat, hogy a DK támogatásával induló Kálmán Olga, az MSZP-Párbeszéd-Szolidaritás jelöltje Karácsony Gergely, vagy a Momentum jelöltje, Kerpel-Fronius Gábor legyen az ellenzéki előválasztás győztese. Ma délig lehet még felkeresni a standokat.

Az előválasztás június 20-án startolt, a budapesti, választókorú állampolgárok a főváros főbb csomópontjain felállított standokon, összesen 15 helyszínen adhatták az aláirásukat kedvenc jelöltjüket támogatva. A győztes lesz ősszel Tarlós István főpolgármester legfőbb kihívója. Aki előzetesen regisztrált, az online is voksolhat.

Puzsér Róbert és a liberálisok főpolgármester-jelöltje, Sermer Ádám nem vett részt a mostani ellenzéki előválasztáson.

Tarlós István főpolgármester a Magyar Nemzetben tegnap megjelent nyílt levélben írta le véleményét az előválasztásról, és az indulók által meghirdetett programokról.

Ajánlom

További belföldi híreink