Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-06-25 12:17:00

Új hírek érkeztek Sas József állapotáról

Néhány napja egy másik intézménybe szállították Sas Józsefet, akinek így a gyógyulása is felgyorsulhat.

Új hírek érkeztek Sas József állapotáról

Sas az elmúlt hétvégén átkerült egy fővárosi intézménybe, ahol saját szobája van, ami a feleségének, Zsuzsának is könnyebbséget jelenthet. Ezen az új helyen látogatta meg a jóbarátja, Baranyi László színművész, aki mesélt is kollégája állapotáról.

"Néhány napja szállították át, pénteken már az új helyén jártam nála" – újságolta jókedvűen a Blikknek Baranyi.

A feleségének is könnyebb, nem kell olyan messzire utazni hozzá, mint korábban Budakeszire. Sas felesége korábban is beszélt arról, hogy mindent megtesz a férjéért – mos, főz, napi szinten órákat tölt mellette –, de ez lassan felőröli az erejét.

Baranyi szerint mindent megtesz azért, hogy az ura mihamarabb hazatérhessen: "Zsuzsa kiteszi a szívét-lelkét, és természetes, hogy minden idejét Jóska mellett töltötte, de így sokkal könnyebb neki is" – mondta a színész.

Baranyi ötven esztendeje jó barátja a kabarékirálynak.
 
"Mindent elmesél, sokat anekdotázunk, de örömmel látom, hogy fizikálisan is javul. Járni segítséggel tud, de már magától felül, a jobb kezével képes megfogni mindent" – mesélte a kolléga.

"Nagyon várjuk már vissza, ő a kabaré utolsó mohikánja. Érzi, tudja, erőt ad neki, hogy mennyire szereti a közönsége. Nélküle nincs klasszikus kabaré" - tette hozzá.

atv.hu

További belföldi híreink