Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-06-25 16:41:00

Semmiről nem tudott és bocsánatot kért - Reagált Karácsony a DK vádjaira

Karácsony nem tudja, az ő kampányának vadhajtásai-e a DK által választási csalásnak nevezett hívások, de elnézést kér azoktól, akikben félreértést szültek - írja a mandiner.hu.

Semmiről nem tudott és bocsánatot kért - Reagált Karácsony a DK vádjaira

"Újságcikkekből, telefonhívásokból értesültem a hírről, az elmúlt napom a kampány miatt nem volt alkalmas arra, hogy részletesebben tájékozódni tudjak az ügyben" – reagált a Mandiner kérdésére Karácsony Gergely a hírre, miszerint a DK bejelentést tesz az előválasztáson történt csalás miatt.

A Demokratikus Koalíció hétfőn közleményben tudatta, hogy tömegesen érkeztek a bejelentések a párthoz egy félrevezető tartalmú automata telefonhívásról, amely úgy állítja be Karácsonyt, mintha Gyurcsány Ferenc és a DK által hivatalosan támogatott jelölt lenne. A híváshoz állításuk szerint Gyurcsány Ferenc egy korábbi tévészereplésének hangját is felhasználták. A párt a Civil Választási Bizottsághoz fordult.

"Ha jól tudom, Gyurcsány Ferenc egyik korábbi nyilatkozatát játszották be, azt gondolom, hogy ez a nyilatkozat már nem érvényes, ezért ez semmiképp sem szerencsés húzás. Az biztos, hogy én erről nem tudtam, egyelőre nem tudom kinyomozni, hogy ez az én kampányom vadhajtása volt vagy tőlünk teljesen függetlenül történt" – mondta a lapnka Karácsony Gergely.

„Én senkit nem kértem erre a feladatra és ilyen utasítást senkinek nem adtam, és jeleztem azok felé, akiknek erre a folyamatra rálátása lehet, hogy ez teljes mértékben kontraproduktív és káros ránk nézve. Azoktól, akikben ez adott esetben félreértést szült, elnézést kérünk!”

 – fogalmazott.

atv.hu

További belföldi híreink