Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-06-21 11:02:00

Schobert Norbi: Minél többet vagyok a tévében, annál kevesebben vásárolnak tőlem

A Norbi Update alapítója a Heteknek adott interjújában elárulta, nem tesz jót az üzletének, ha sokat szerepel a bulvársajtóban. Szerinte ez azért van, mert az emberek "ma már utálják a tündöklő csillagokat". Norbi úgy véli, az emberek ma már életérzéseket követnek, s ezért is annyira népszerű az influencer világ.

Schobert Norbi: Minél többet vagyok a tévében, annál kevesebben vásárolnak tőlem

A Hetek kérdésére az egykori fitneszedző azt is kifejtette, hogy az ő pályája kezdete mögött egyáltalán nem áll "tudatos tervezés". "Ez csak az ilyen agymosó menedzser-tanfolyamokon hangzik el, hogy találd ki a célodat és építsd fel magad, akkor leszel sikeres. Ez nem igaz." - fogalmazott.

Norbi hozzátette, ő csak haladt az útján és próbált jó döntéseket hozni. Duciként zavarta, hogy a lányok "egy százkilós tini fiúval csak akkor akarnak járni, ha a szüleinek sok pénze van." Miután lefogyott, triatlonozásba kezdett, '88-'89-ben meg is nyerte az országos bajnokságot. Sportkarrierjének egy gerincsérülés vetett véget.

Bár a fitneszórák megtartásban a szép nők jelenléte motiválta, miután képbe került a fogyásban való segítés, hirtelen felváltották a közönségét a túlsúlyos emberek. A fitneszétel-házhozszállítás azért vált be különösen, mert a kazettáit rendszeresen még a gyárból is ellopkodták. Persze nem csak jó ötletei voltak Norbinak. Elárulta, hogy a szénhidrátcsökkentett kutyakajája "hatalmas bukás lett", míg a gyerekeknek készített animált tornakazettáján "tízmilliókat bukott".

Az Update-alapító úgy véli, nincs kizárva, hogy a jövőben lesz vegán menüjük is, és nem is ítéli el a vegánokat, de szerinte ez egy "szélsőséges divat". Norbi úgy véli, az ember egy ragadozó, alapvető szüksége, hogy újra és újra húshoz jusson. "Sokan vallási okból váltanak a vegán életmódra, de könyörgöm, Jézus Krisztus is evett húst" - fogalmazott, majd hozzátette: "az állatok nem egyenrangúak az emberekkel, az állatok táplálékok."

A teljes interjút a Hetek pénteken megjelent számában olvashatják.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink