Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-06-19 20:44:00

Kunhalmi: Kálmán Olga nagyon sokat ígér, de honnan lesz erre forrás?

Bizonyára a főváros ügyeibe is bele kíván szólni Gyurcsány Ferenc, ha Kálmán Olgát megválasztják- vélekedett az ATV Egyenes beszédben Kunhalmi Ágnes.

Az MSZP-s politikus szerint „Kálmán Olga nagyon sokat ígér, de nem tudja alátámasztani, honnan lesz forrás” minderre. Kunhalmi mindezt a DK által támogatott főpolgármester-jelölt ma bemutatott vállalásaira reagálva mondta.

A pontokról Gyurcsány Ferenc is szót ejtett az Egyenes beszédben,


Kunhalmi szerint a DK elnöke azért hangsúlyozta ki a műsorban, hogy mennyire ismeri a számokat, „mert bizonyára a főváros ügyeibe is bele kíván szólni, ha Kálmán Olgát megválasztják”.

Az MSZP választmányi elnöke elmondta, mielőtt kiderült, hogy a DK Kálmán Olgát támogatja, ők egy közös kampányra készültek Karácsony Gergellyel, „aztán jött a hidegzuhany”. Hozzátette: túl vannak már rajta. Azt mindenesetre megjegyezte, hogy „becsület és bizalom nélkül még egy jó versenyt sem lehet megcsinálni”, nem hogy a Fideszt legyőzni. Arról is beszámolt, hogy az elmúlt napokban még DK-s szavazók is odamentek hozzá és elmondták neki, hogy „nem lehet ilyet megcsinálni”.

atv.hu

További belföldi híreink