Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-06-19 16:14:00

Keményen nekiment a Fidesz Kálmán Olgának

A nagyobbik kormánypárt szerint a DK által támogatott főpolgármester-jelölt „Gyurcsány embere” és ők „egyszer már tönkretették a fővárost”.

Kálmán Olga Gyurcsány embere, Gyurcsány jelöltje. Az ellenzék élére ma azok a Gyurcsányék törnek, akik egyszer már tönkretették a fővárost és az országot. Nevetséges, hogy azok beszélnek, akik pénzszivattyúnak használták a fővárost. Elég a BKV-tól kitalicskázott pénzekre és a 4-es metró korrupcióra gondolni, ahol a beruházás harmadát ellopták, elcsalták- így reagált a Fidesz Kálmán Olga mai programismertető sajtótájékoztatójára.

A nagyobbik kormánypárt szerint „a Gyurcsány-korszakban a főváros eladósodott, gazdaságilag nem fejlődött, romlott a közbiztonság, a köztisztaság, a közszolgáltatások leépültek”. Hozzáteszik: „kormányzásuk alatt csak elvették pénzt az egészségügyből, összeomlás szélére sodorták a betegellátást és megalázó bérekért dolgoztatták az ápolókat”. A Fidesz közleményében felidézi, hogy „Gyurcsány Ferenc volt az, aki 2006 és 2010 között Hagyó Miklóst támogatta, ennek az eredményét mindannyian jól ismerjük. Gyurcsányék ugyanott folytatják, ahol abbahagyták, ha rajtuk múlik, az ország és a főváros újra válságba kerülne”.

Ahogy beszámoltunk róla, Kálmán Olga háromszor három vállalását jelentette be szerda délelőtt, melyek az egészségügyre, a köztisztaságra és a közlekedésre vonatkoznának, amennyiben megválasztják főpolgármesternek.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink