Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-06-18 19:55:00

Kerpel-Fronius Gábor maradna politikus akkor is, ha nem nyer

Élvezi, ami vele történik, mióta főpolgármester-jelölt lett.

Élvezem azt, ami velem történik- jelentette ki az ATV Egyenes beszéd című műsorban Kerpel-Fornius Gábor. A Momentum főpolgármester-jelöltje a múlt heti, a Város Mindenkié csoport által szervezett tüntetésen mondott beszéde közben jött rá, hogy miért akarta igazából a jelöltséget- magyarázta, hozzátéve, elege lett abból, hogy hosszú időn keresztül tüntetnek olyan dolgokért, melyek természetesnek tűnnek és mégsem valósulnak meg. „Tenni akarok ezért a városért, országért”- jelentette ki a politikussá avanzsáló Kerpel-Fronius, aki leszögezte, még az út elején van, de érdekesnek ígérkezik a verseny.

A kérdésre, hogy marad-e politikus akkor is, ha nem győz, azt válaszolta: el tudja képzelni, hogy marad politikus. Hozzátette: vállalja azon kötelezettségét, melyet tett az előválasztással kapcsolatban, miszerint, ha nem ő nyer, minden erejével támogatni fogja az előválasztás győztesét. Ha ő nyerne, nagyon keményen végigvinné a kampányt és legyőzné Tarlóst- közölte.

Kerpel-Fronius Gábor elmondta azt is,


ha főpolgármester lenne, nem csak elszámoltatási biztost nevezne ki, hanem átláthatósági biztost is, akinek a feladata az lenne, hogy az önkormányzati közbeszerzések átláthatóságát soha nem látott szintre emelje.

atv.hu

További belföldi híreink