Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-06-18 21:55:00

Felismeri őket? Három nőt és egy kislányt keres a rendőrség

A budatétényi rendőrök a lakosság segítségét kérik a három nő azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága 01220/537/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettesek ellen lopás vétség gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a három nő 2019. május 24-én 13 óra 30 perc körül egy Nagytétényi úton található üzletből ruhákat lopott. 

A három feltételezett elkövetőről az üzlet biztonsági kamerája felvételeket készített. 

Az egyik nő 25 év körüli, átlagos testalkatú, sötét hajú, aki a bűncselekmény elkövetésekor fehér, rövid ujjú felsőt és sötét nadrágot viselt, bal vállán egy fekete nagyméretű kézitáskával.

A másik nő 35 év körüli, molett testalkatú, mindkét karján tetoválás látható. A nő sötét felsőt és sötét nadrágot viselt.

A harmadik nő 55 év körüli, hosszú, szőke hajú, aki a bűncselekmény elkövetésekor zöld, rövid ujjú felsőt, világos színű farmert viselt, és bal vállán világos színű táskát hordott magával. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható nőket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

atv.hu/police.hu

Ajánlom

További belföldi híreink