Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-06-16 08:23:00

"Egyesült a DK és az MSZP" - Szanyi Tibor újabb levele

"Egyesült a DK és az MSZP" - ezt állítja a Hír TV birtokába került levelében Szanyi Tibor. Az MSZP alelnöke szerint a szocialisták EP-frakciójának magyar delegációját a Gyurcsány párt politikusa vezeti. A leköszönő EP-képviselő korábbi leveleiben is élesen bírálta pártja vezetőségét.

"Egyesült a DK és az MSZP" - Szanyi Tibor újabb levele

Az MSZP a DK-t gazdagítja egyetlen mandátumával az Európai Parlamentben - írja a Hír TV birtokába került levelében Szanyi Tibor. Az MSZP alelnöke a szocialisták vezetőségének címzett írásában választ vár arra, hogy pártja mikor és milyen formában döntött arról, hogy egyesül a DK képviselőcsoportjával. Szanyi rámutat: Európai parlament szocialista képviselőcsoportjában a magyar delegációt a DK-s Molnár Csaba vezeti majd.

A leköszönő EP-képviselő hozzáteszi: az európai választások és az új parlamenti ciklus kezdete között a régi és új képviselők együttesen tevékenykednek, azonban magyar delegációértekezletről őt nem értesítették.

A szocialista politikusnak ez már a harmadik írása a májusi EP-választás óta, amelyben éles bírálatot fogalmaz meg párttársaival kapcsolatban. Az első két levelet itt és itt olvashatja el.

atv.hu

További belföldi híreink