Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-06-11 12:12:00

Fidesz: Karácsony Gergely ne sumákoljon

A Fidesz budapesti szóvivője felszólította Karácsony Gergely (Párbeszéd) zuglói polgármestert, ne "sumákoljon" a kerületi parkolási botrányban, fedje fel a parkolási szerződést előkészítő jegyző eltávolításának körülményeit.

Zsigmond Barna Pál keddi budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a zuglói parkolási botrány ahelyett, hogy megoldódna, "egyre zavarosabbá válik", a XIV. kerületieknek napi egymillió forint veszteséget okoznak "a botrányos szerződések". Karácsony Gergely polgármester pedig alkalmatlan arra, hogy rendet tegyen - jelentette ki. 

Hozzátette: valószínűleg Karácsony Gergely is tudhatta, hogy "baj lesz", a szerződésekből, erre utal az, hogy nem sokkal a szerződéskötés után "kirúgta" a jegyzőt. Arra kíváncsiak, pontosan miért "rúgta ki" a jegyzőt, ennek van-e köze a botrányos szerződésekhez, kapott-e lelépési pénzt és ha igen, mennyit a jegyző és aláírattak-e vele titoktartási szerződést - sorolta a Fidesz budapesti szóvivője. 


Karácsony Gergely "ne sumákoljon, fedje fel a jegyző eltávolításának körülményeit", és tegye ingyenessé a parkolást, "amíg egy új polgármester nem tesz rendet" - fogalmazott a kormánypárti politikus. 

atv.hu/MTI

Ajánlom

További belföldi híreink