Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-06-06 12:46:00

Megkérdeztük Kálmán Olga indulásáról Tarlóst: A helyzetről nincs véleményem

Nem kívánt nyilatkozni Tarlós István arról, hogy a DK Kálmán Olgát indítja a főpolgármester-választáson, a főpolgármester annyit mondott munkatársunknak: “a helyzetről nincs véleményem”. Sajtófőnöke szerint “egy bohózat, egy vicc”, ami az ellenzéki oldalon folyik.

“A helyzetről nincs véleményem” - ennyit mondott Tarlós István, amikor megkérdeztük arról, hogy a DK Kálmán Olgát indítja a főpolgármester-választáson. De a főpolgármester nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Szűcs-Somlyó Mária, a főpolgármester sajtófőnöke, a Városháza kommunikációs igazgatója viszont nyilatkozott: azt mondta, hogy ami az ellenzéki oldalon folyik, “kezd olyan lenni”, mint 2014-ben. “Ez egy bohózat, egy vicc” - mondta az ellenzéki főpolgármester-jelöltségi versenyre, az előválasztásra.

Az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje Karácsony Gergely, de versenyben van Puzsér Róbert is, akit korábban az LMP támogatott és a Jobbik, Sermer Ádám a Liberálisok jelöltje.

A Momentum a héten jelentette be, hogy Kerpel-Fronius Gábor üzletembert jelöli, a DK pedig ma délelőtt, hogy Kálmán Olga volt televíziós műsorvezetőt, médiaszemélyiséget.

2014-ben valóban bohózatba fulladt Falus Ferenc hideg vízlelocsolós/lovas/sírós kisfiús kampányvideója, akkor beindult a casting a balliberális oldalon. Végül Falus Ferenc és Magyar György - aki független jelölt volt - visszaléptek. Bokros Lajos (MOMA), Staudt Gábor (Jobbik), Csárdi Antal (LMP), Bodnár Zoltán (MLP) maradtak versenyben Tarlós István (Fidesz -KDNP) mellett, aki 49 százalékos eredménnyel megnyerte a választást.

Ács László (Zöldek), Galyas István (független) és Thürmer Gyula (Munkáspárt) nyilvántartásba vételét a Fővárosi Választási Bizottság elutasította, mert a leadott érvényes ajánlások száma nem érte el a szükséges ötezret.

Ajánlom

További belföldi híreink