Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-06-07 05:10:00

Ezt nem láttuk jönni: Bochkor Gábor a NASA-nál

Bochkor Gábor már alig várja, hogy véget érjen az iskola és lányával vakációzhasson. A műsorvezető úgy tervezi, hogy június közepén fölszállnak a repülőre és meglátogatják az egyesült államokbeli Houstonban élő barátaikat, ahol Nóri egyik legjobb barátnője és a keresztapja is lakik.

Ezt nem láttuk jönni: Bochkor Gábor a NASA-nál

"Nagyon jóban vagyunk az ott élő családdal, náluk leszünk pár napig" - árulta el a tévés az atv.hu-nak.

"Biztosan elmegyünk a NASA űrközpontjába, Nóri nagyon szeretné megnézni. Aztán átrepülünk Floridába, ahol strandolunk, bejárjuk a környéket, turistáskodunk. Ezután visszamegyünk Houstonba, ott pár napot még eltöltünk és jövünk haza."

Bochkornak ezen kívül még egy fix programja van a nyáron, természetesen az is a lányával.
"A Tiszára tervezünk lemenni, a Tankcsapda dobosához" - mesélte. "Azon kívül, hogy három éves kora óta ismeri Fejes Tamást, még a zenéjüket is nagyon élvezi, már többször voltunk koncertjükön. Bár a szövegekben akad egy-egy csúnya szó, de ez nem baj. Emiatt semmiképpen nem tiltanám Nórinak a zenéjüket. Megbeszéltük, hogy mikor hol használja ezeket az ember. Szerencsére távol áll tőle a káromkodás."

A műsorvezető ezen kívül egy-két apás programra számít még a nyáron.

"Nóri remek programszervező. Mindig ő találja ki, hogy éppen hova menjünk: egy érdekes kiállításra vagy moziba. Én pedig bárhová boldogan vele tartok" - szögezte le.

További belföldi híreink