Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-05-29 14:12:00

Nádas Györgynek elvitte a bank a házát, mindent újra kellett kezdenie

Nádas György a lehető legrosszabb passzban volt, amikor megismerkedett későbbi feleségével. A humoristának éppen akkor vette el a bank a szentendrei házát és az autóját, anyagilag mindent a nulláról kellett kezdenie 50 évesen.

"Egy ismeretlen hang felhívott és egy rendezvényre invitált munka ügyben" - kezdte megismerkedésük történetét a szerda esti Jakupcsek Plusz című műsorban a humorista. "Egy cukrászdában találkoztunk és amint megláttam Zsuzsát, azt gondoltam: ez az én méretem" - viccelődött Nádas. "Beszélgettünk, majd este ráírtam az SMS-t, amire meglepő módon válaszolt. Pár nap múlva egy munkaebédre hívtam, ahol a barátomnak már úgy mutattam be, hogy a leendő feleségem."

Zsuzsa ezt persze nem hagyta annyiban, bokán rúgta a tréfamestert az asztal alatt. Ezután felpörögtek az események: egy hónappal később, egy londoni szilveszteri útra invitálta a hölgyet, aki elfogadta a meghívást. Februárban megkérte a kezét, augusztusban pedig összeházasodtak hat évvel ezelőtt.

"Megismerkedésünkkor nagyon rossz passzban voltam" - árulta el Nádas György. "Pont akkor voltam 50 éves. A bank elvitte a szentendrei házamat, amiben öt évig egyedül éltem, illetve az autómat. Mindent elölről kellett kezdenem." - mesélte. Azóta már sokkal jobban érzi magát, Zsuzsa mellett pedig nagyon boldog.

További belföldi híreink