Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-05-27 14:20:00

Fegyverneki halálos ütközés: Feszítővágóval tudták kiszabadítani a sérülteket

Hatan haltak meg egy frontális ütközésben Fegyverneknél, a 4-es főúton az éjjel. Az egyik áldozat egy terhes kismama. A tragédia szabálytalan előzés miatt történt. A baleset után órákra le kellett állítani a forgalmat. Csak reggelre állt helyre a rend.


Felismerhetetlenségig összetört autók állnak az út közepén Fegyvernek és Kenderes között. Vasárnap este 11 óra után ütköztek, frontálisan. Az egyik autóban öten, a másikban egy ember utazott. A hatalmas becsapódást senki sem élte túl. A szoljon.hu megyei hírportál úgy tudja, az egyik áldozat egy terhes nő. A brutális baleset figyelmetlen előzés miatt történt, de az is kiderült, hogy többen nem használták a biztonsági övet.  

A helyszínen a mentésben több tucat mentős, katasztrófavédő és rendőr dolgozott, órákon át. A baleset miatt órákig állt a forgalom a főúton. Egy általunk megkérdezett kamionos például több mint 4 órát várakozott.

A Budapest-Debrecen között futó 4-es főút, az ország legveszélyesebb útja, halálútnak is nevezik. Az index.hu  két hete megjelent elemzése szerint, az elmúlt években itt történt a legtöbb baleset. Hat év alatt összesen 1188.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink