Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-05-25 12:21:00

Szabadkai mészáros: "Ha szükséges volna, ismét ölnék embert. Ilyennek képeztek ki"

Az életfogytiglanira ítélt gyilkos már hosszú ideje egy spanyol börtön rabja, azonban eddig nem nyilatkozott egyetlen lapnak sem. Most először adott interjút a rettegett vajdasági mészáros, F. Norbert.

Szabadkai mészáros: "Ha szükséges volna, ismét ölnék embert. Ilyennek képeztek ki"

Az olasz Libero újságnak Fehér elmondta többek között azt is, hogy a börtönben töltött hónapok alatt egyáltalán nem bánta meg tetteit.

"Ha szükséges volna, ismét ölnék embert. Ilyennek képeztek ki, és vannak olyan esetek, amikor az ördög jelenléte egyszerűen nélkülözhetetlen"

– kezdte a szabadkai férfi.

Állítása szerint a brutalitás a hazánkban töltött másfél éves katonai szolgálata alatt ragadt rá. Korábban felmerült, hogy esetlegesen a délszláv háborúban szolgálhatott, de erről nem tesz említést az interjúban.

"Meg kellett tanulnom ölni annak érdekében, hogy megvédjem magam" – magyarázta.

Az ítélethirdetés óta egyébként meglehetősen egyhangúan telnek a mindennapjai: képregényeket és a Bibliát olvassa magáncellájában, ha éppen úgy döntenek őrei, hogy leszedik róla a bilincseket.

A szabadkai férfi után még 2017 áprilisában indítottak hajtóvadászatot az olasz hatóságok, miután ámokfutásba kezdett az országban. Válogatás nélkül gyilkolt, lemészárolt egy kocsmárost a bevételért, majd menekülés közben egy mezőőrt is megölt, társát megsebesítette. Két rendőrrel Spanyolországban egy tűzharcban végzett.

atv.hu/Blikk

További belföldi híreink