Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-05-25 08:00:00

Ezt mondta Lagzi Lajcsi a kórházi ágyon, miután összeesett a tárgyaláson

Galambos Lajos büntetőperének pénteki napján drámai közjáték helyszínévé változott a Budaörsi Járásbíróság – a mulatószenészt mentő szállította el a tárgyalásáról.

Ezt mondta Lagzi Lajcsi a kórházi ágyon, miután összeesett a tárgyaláson

A több tízmilló forintos közüzemi csalással és vesztegetéssel vádolt trombitaművésznek pénteken lett volna a tárgyalása. Lajcsi azonban rosszul lett és elesett a vécében. A felesége és védője támogatták ki a folyosóra, és orvost hívtak.

"Levegőt... egy kis levegőt. Nem vagyok jól" – rebegte Lajcsi, akit a hátsó széksorra fektettek.

"Azt mondja, szúr a mellkasa és fáj a feje, de zavaros a beszéde. Szeretne bejönni a tárgyalásra, de szerintem ez nem fog menni" – mondta ügyvédje.

Először az orvosi ügyelet két munkatársa vizsgálta meg Lajcsit, majd megérkezett a mentő, hordágyon vitték ki az épületből, és szállították a János Kórház traumatológiájára, ahonnan a Kútvölgyi Kórházba került.

"A mentőorvos tárta fel, hogy esése közben traumás sérülés keletkezett a tarkóján, de vérzése nem volt" – foglalta össze dr. Fröhlich Krisztián, megerősítve, védence zaklatottan érkezett a bíróságra.

A mentő hamar odaért a budaörsi bíróságra, Fröhlich Róbert ügyvéd (elöl) mutatta az utat, merre találják Lajcsit.

"Szerencsére a fejsérülésem nem komoly, a vérnyomásommal volt probléma – mesélte a kórházi ágyon Lajcsi. – Három hete nem alszom rendesen, annyira feszültté tett, hogy három napot kell egy helyiségben töltenem a vádlóimmal. Ez most ütközött ki. A mentők 194-es vérnyomást mértek, és ugyan adtak egy szuper injekciót, de még nem ment 150 alá. Infúzióval a kezemben pihengetek, összességében jobban vagyok. Nem tudom, meddig tartanak benn, de egy éjszakát biztosan maradnom kell" – sóhajtott a zenész.

atv.hu/Blikk

Ajánlom

További belföldi híreink