Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-05-24 20:01:00

Dobrev súlyosan kiosztotta Orbánt - „Se nem nagyformátumú, se nem európai”

Az egész kampányban a legnagyobb élménye az volt, hogy beszélgetni tudott az emberekkel, meg tudta őket ölelni és meg tudta őket hallgatni. Erről Dobrev Klára, a DK EP-listavezetője beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Arra a kérdésre, hogy mi volt a legmegrázóbb élménye a kampány során, azt válaszolta: olyan közmunkások beszámolói voltak, akik közalkalmazotti munkát végeznek közmunkás bérért, 1-3-4 hónapos szerződésekkel.

Dobrev meg van győződve arról, hogy amit ő gondol Magyarországról és Európáról, az jó irány. Hozzátette: minden alkalommal meg akarja mutatni, hogy a király meztelen – például a felcsúti beruházással kapcsolatban. Felcsút szimbólum, annak szimbóluma, hogyan lopják el a magyar és az európai adófizetők részét – mondta Dobrev Klára, aki arról is beszélt, hogy Deutsch Tamás fideszes EP-képviselőjének fizetnie kell és bocsánatot kell kérnie az MTI-ben, mert megsértette az Altus jó hírnevét. Szerinte Deutsch tudta, hogy amit állít az Altusról, az nem igaz, ennek ellenére mondta, amit mondott.

Dobrev Klára úgy látja: Orbán se nem nagyformátumú, se nem európai politikus, az Európai Egyesült Államok programjának pedig többsége van Magyarországon. Szerinte a hollandiai exit pollok azt mutatják, hogy Európában a szélsőjobb legyőzhető. Egy jó Európa-párti eredmény jó dobbantó lehet őszre – tette hozzá.

Dobrev azt ígérte: havonta fog beszámolni a magyar választóknak EP-képviselői tevékenységéről.

atv.hu

További belföldi híreink