Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-05-22 16:40:00

Vége: bejelentette visszavonulását Király Gábor

43 évesen, 26 év és 882 mérkőzést követően elköszönök a profi foci világától - jelentette be Király Gábor hivatalos oldalán.

Vége: bejelentette visszavonulását Király Gábor

"Köszönöm a labdarúgásnak, hogy mindenre megtanított és általa jobb ember lehettem. Mindennap becsülettel készültem, mindig a maximumra törekedtem és alázatosan alkalmazkodtam minden feladathoz. Köszönöm a családnak és a barátoknak, hogy mindig mellettem álltak és támogattak! Nélkülük nem sikerült volna ez a csodálatos utazás, amely 26 évig tartott." Így köszön el a szurkolóktól és a futballtól Király.

Honlapján azt írja, a labdarúgás tanította meg győzni és veszíteni, elesni és felállni, "csapattársakból-ellenfelekből barátokra lelni". Hosszasan köszöni a 26 éves karrierje minden szereplőjét. De mint írja, "a csodálatos utazás végetért", és most szeretné megnézni, hogy milyen "az élet a színfalak mögül." Úgy zárja sorait, hogy "új és izgalmas kihívások várnak rám, továbbra is becsületes és alázatos munkával állok minden feladat elé."

Károly Gábor a Haladás VSE saját nevelésű játékosaként olyan nagy nevő nyugat-európai futballklubokban fordult meg, mint a Hertha BSC, a Bayer Leverkusen, a Fulham vagy a Crystal Palace. Most a Haladás kapusaként akasztja végleg szögre mezét.

108 alkalommal ölthette magára a nemzeti mezt, ezzel pedig ő a csúcstrató.


atv.hu

További belföldi híreink