Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-05-22 06:50:00

Pataki Zita: egyszer majdnem hallottam a szívhangot

Pataki Zita és férje már hosszú idők óta szeretnének kisbabát, ám az időjárásjelentőnek nem sikerül teherbe esnie. A kilencedik lombikkezelést egy egész ország követhette figyelemmel, hiszen dokumentálták, ám az sem sikerült. A műsorvezető sokéves küzdelméről mesélt a Jakupcsek Plusz című műsorban.

Pataki Zita: egyszer majdnem hallottam a szívhangot

"A férjem előtt három hosszú párkapcsolatom volt, soha nem védekeztem és nem estem teherbe" - árulta el Pataki Zita " Nyolc beültetés alatt kétszer tapadt meg petesejt. Egyszer vittem el addig, hogy majdnem láttam a szívhangot. Akkor azonban már látható volt, hogy erre esély sincs, mert el fogok vetélni."

Az időjárásjelentő szerint egy pozitívuma volt a megpróbáltatásoknak: sokkal egészségtudatosabban kezdett élni.

"Ott van egy ösztön, az anyai ösztön és sok kérdést teszünk fel, hogy vajon miért nem sikerül" - mondta. "Lezártnak tekinthető egy korszak, most már biztos" - utalt arra, hogy több lombikbeültetést már nem vállal.

"Még lenne egy lehetőségem, a petesejt donáció, de ezt én most még elutasítom" - árulta el Pataki Zita. "Húsz évig a saját testem becsapott, a saját testem miatt szenvedtem sejt szinten. Vagyis egy idegen sejttől ezért is idegenkedhetek. Üzent az élet: jól vagy, szereted a tested! Az élettől kaptam egy nagy csodát, a férjemet, ez egy nagy kincs."

Jakupcsek plusz - 1. rész 2019.05.20.

 

További belföldi híreink