Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-05-23 05:10:00

Van olyan nyári tábor, ami 270 ezer forintba kerül

A napközis táborok átlagosan 35 ezer forintba kerülnek egy hétre, míg az ott alvós táborok ára 29 ezer és 270 ezer forint között van.

Van olyan nyári tábor, ami 270 ezer forintba kerül

Az idén 10 százalékkal emelkedtek a nyári táborok árai. Tóth Béla a táborfigyelő.hu ügyvezetője elmondta az ATV Start című műsorában, hogy a napközis táborok, ahonnan minden este hazamennek a gyerekek, átlag 35 ezer forintba kerülnek egy hétre, míg az ott alvós táborok ára 29 ezer forint és 270 ezer forint között van. De ne csak ár alapján válasszanak a szülők - hívta fel a figyelmet az ügyvezető, hanem ár-érték alapján.
 
A kérdésre, hogy vajon mit tud a 270 ezer forintos tábor, az ügyvezető elmondta, hogy ezek nyelvi táborok, ahova Londonból jönnek nyelvtanárok, 3-4 gyerekre jut egy tanár, négy csillagos szállodákban laknak, és szabadidejükben golfozhatnak is a 10 és 18 év közötti gyerekek. Tóth azt javasolta, hogy a szülők és a gyerekek együtt válasszák ki, melyik táborban tölti el az időt a gyerek.
 
A szülők többnyire azt szeretnék - folytatta Tóth Béla, hogy a szórakozás mellett valami hasznosat is nyújtson a tábor. A legnépszerűbbek a sport, a katonai, az idegennyelvű, az informatikai és a képességfejlesztő táborok, de ne gondolják a szülők, hogy ez olyan, mintha iskolapadból iskolapadba kerülnének a gyerekek, hanem játékosan, szórakozva, élményszerűen tanulnak – részletezte. Arról is beszélt az ügyvezető, hogy vannak különleges, meghökkentő témájú táborok is, mint a jobb agyféltekés rajztanulás, okostelefonos animáció készítés, agykontroll tábor, vagy düh- és stresszkezelő tábor is.
 
Az ügyvezető tájékoztatott arról, hogy a táborfigyelő.hu táborainak felét már áprilisban lefoglalták, de indítanak több helyen is pótturnusokat, így még van lehetőség jelentkezni, de igyekezzenek a szülők, ha nem akarnak kompromisszumot kötni.

Idén is drágább lett a nyári táborozás

 atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink