Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-05-21 13:39:00

Szél ismételten a rendőrségen járt

Szél Bernadett betekintést nyert a Soros Györgyöt és Jean-Claude Junckert ábrázoló kormányzati plakátkampány nyomozati anyagába. A rendőrség korábban elutasította a képviselő panaszát.

A rendőrségen járt ma Szél Bernadett, hogy betekintsen abba a nyomozati anyagba, amelyet az ő feljelentése nyomán indítottak a februárban megjelenő plakátok miatt, amelyeken Soros Györgyöt és az Európai Bizottság elnökét, Jean-Claude Junckert állították fókuszba. Minderről saját Facebook-oldalán számolt be a független országgyűlési képviselő.

Mint ismert, Szél Bernadett a kormány által tájékoztató kampánynak beállított, egyébként a Soros-Juncker duót ábrázoló plakátok miatt tett feljelentést, hiszen úgy véli, hogy a közpénzből fizetett plakátok semmilyen közérdekű dologról sem tájékoztatták a polgárokat, azok csak a kormánypárt érdekeit szolgálják. A rendőrség ugyanakkor elutasította Szél feljelentését, szerintük ugyanis hiányzott a bűncselekmény gyanúja. A politikus ezután közölte, hogy panaszt tesz a rendőrség döntése ellen, és betekintést kér a nyomozás irataiba.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink