Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-05-21 10:33:00

Rendkívüli bejelentést tett Ujhelyi: halálosan megfenyegették az MSZP-vezért

Facebook-messengeren kapott életveszélyes fenyegetést Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke.

Kampányfőnökként nem csak az a dolgom, hogy felszántsam az országot és reggeltől estig úton legyek, találkozzak az emberekkel, hanem az is, hogy megvédjem kollegáimat, barátaimat- kezdte mai, rendkívüli bejelentését Facebookon Ujhelyi István. Az MSZP EP-kampányának főnöke elmondta, hogy az ország súlyosan kettéosztódott, amit ő a „Fidesz gyűlöletkampányának” tud be és ez „az állandó háborús, gyűlöletkeltő logika az emberek hétköznapjait is megfertőzte”. Ezért van Ujhelyi szerint, hogy szinte az ország minden pontján azt hallja, hogy egymásnak estek a kampány kapcsán családtagok, rokonok. Hozzátette: tegnap este 11 óra után Messengeren életveszélyes fenyegetést kapott az MSZP alelnöke, Komjáthi Imre. Azt írták neki, hogy „te kádárista, vörös patkány! A bolsevista okádék ronggyal, ami mindig rajtad van, kötnélek fel”.

Ujhelyi közölte, hogy a fenyegetés kapcsán az MSZP a mai napon jogi lépéseket tesz, mert úgy vélik, nem mehet tovább mindez egy pontnál. „Egymást kötéllel nem fenyegetjük”- jelentette ki az MSZP EP-képviselője, aki felidézte Kövér László egykori köteles kijelentését is. Úgy véli, egyszer „vége lesz ennek a hatalomnak és akkor nagyon sokan fogják szégyellni magukat, hogy felültek ennek a propagandának, amit a Fidesz működtet”.

„El a kezekkel minden egyes aktivistánktól! El a kezekkel minden politikustársunktól”- követelte a videóban Ujhelyi István, hozzátéve, hogy a fenyegető üzenet olyan embertől érkezett, aki Facebook-profilja alapján hús-vér ember, nem pedig egy troll, Szekszárdon él és rendszeresen posztol a legkülönbözőbb katonai hadműveletekről, tehát valószínűleg nem áll távol tőle az erőszak.

atv.hu

További belföldi híreink