Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-05-19 16:51:00

Csonka András vallomása: függő vagyok

Csonka András nem tagadja: mobilfüggő. A színész állítása szerint a közösségi oldalak rabja, rengeteget van fönt a világhálón és néha saját maga döbben rá, hogy mennyi időt veszteget el így.

Csonka András vallomása: függő vagyok

"Próbálnám tagadni, de függő vagyok, szerintem amúgy mindannyian azok vagyunk" - vallotta be a vasárnap esti #Bochkor című műsorban. "Nagyon keveset telefonálok, viszont rengeteget internetezek. A közösségi oldalakat nemcsak nézegetésre használom, hanem saját magam is teszek fel tartalmakat."

A színész nem akar semmilyen fontos történetről lecsúszni, ezért bújja állandóan a telefonját. Mottója: aki lemarad, az kimarad. Viszont sokszor csak utólag döbben rá, hogy mennyit lóg az interneten.
"Vannak telefonok, melyek képesek megmutatni, hogy mennyit használjuk a készüléket" - mondta Csonka. "Egyszer megláttam, hogy napi hét órát töltök a mobilommal. Ez ijesztő szám."

Ugyanakkor igyekszik figyelni a körülötte zajló eseményekre, ha kell, tud fókuszálni a barátaira és a családjára. "Nem idegenedik el tőlem a környezetem, amikor a családi asztalnál ülök. Sőt, ha elmegyek egy megbeszélésre és azt látom, hogy valaki a telefonját bújja, ahelyett, hogy rám figyelne, el szoktam köszönni."

Ajánlom

További belföldi híreink