Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-05-16 17:55:00

Visszaüzent a Fidesz Gyurcsánynak

Az európai parlamenti (EP-) választás nem a Fideszről szól, hanem Európa és a gyermekeink jövője a tét - közölte csütörtökön a nagyobbik kormánypárt az MTI-vel.

Visszaüzent a Fidesz Gyurcsánynak

A Fidesz ezt arra reagálva közölte, hogy Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke sajtótájékoztatóján azt mondta, a Fidesz által képviselt politika kisebbségbe fog kerülni az Európai Parlamentben, az "erősebb Európáért" kiálló pártcsaládok, a néppárt, a szocialisták, a liberálisok és a zöldek legalább 460 helyet fognak szerezni a 751 fős Európai Parlamentben.   

A Fidesz közleményében hangsúlyozta: jövő vasárnap el kell menni szavazni, mert Gyurcsány Ferenc nyilatkozatából is egyértelmű, hogy a bevándorláspárti európai baloldal már készülődik, és minden politikai oldalon keresi a szövetségeseket a bevándorláspárti tervek megvalósításához. Ha ők kerülnek többségbe, akkor migránsokkal fogják elárasztani Európát - írták.   

A magyar pártok közül egyedül a Fidesz-KDNP tette egyértelművé, hogy semmilyen bevándorláspárti szövetségben nem fog részt venni, és a magyar embereket fogja képviselni Brüsszelben. "Gyurcsányék és a teljes ellenzék bevándorláspárti, és ők nem a magyar embereket, hanem Brüsszel érdekeit képviselik" - olvasható a közleményben.

atv.hu

További belföldi híreink