Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-05-16 08:21:00

Sokkoló részletek derültek ki a várpalotai kettős gyilkosságról

Az anyának és kisfiának azért kellett meghalnia, mert B. Zsolt nem tudta tolerálni az egymás iránt érzett szeretetüket – írja a Bors.

A portál szerint életfogytig tartó fegyházbüntetést indítványoz az ügyészség a várpalotai kettős gyilkosságot elkövető B. Zsolt ügyében. A vádiratból több, eddig nem ismert részlet derült ki a közfelháborodást kiváltó rémtettről. B. Zsolt 2018 tavaszán, a munkahelyén ismerte meg a nála tizennyolc évvel fiatalabb Enikőt, akivel júliusban össze is költöztek. Enikő lakásában éltek, velük lakott a nő kisfia, Gergő is. Ám B. Zsolt féltékeny volt a kisfiúra, ezért Enikő szeptember közepén közölte a férfival, hogy szakítani akar, majd két nappal később gyermekével együtt a volt élettársához, Gergő édesapjához költözött.

B. Zsolt ebbe nem tudott belenyugodni, de közeledését a nő visszautasította. Enikő végül beleegyezett, hogy amikor hátramaradt dolgaikért visszamennek a Baglyas-szőlőhegyi házba, a férfi elbúcsúzzon tőle. B. Zsolt tavaly szeptember 27-én, késő délután érkezett a házhoz. 

Enikő fejfájásra panaszkodott, ami miatt a férfi a kanapén mellé térdepelt, a halántékát masszírozta, majd hirtelen két kézzel megragadta a nő nyakát, és megfojtotta őt. 

Ekkor ment be a szobába Gergőke, aki sírva édesanyját szólítgatta, és felmászott mellé a kanapéra. Erre a férfi megragadta, a gyerekszobába vitte, és egy konyhakéssel őt is megölte.

atv.hu/ Bors

További belföldi híreink