Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-05-16 20:19:00

Egy hét alatt több mint 12 millió forint gyűlt össze a 9 gyerekes családnak

Szalai Kriszta az ATV Egyenes beszédben számolt be a fejleményekről, melyek az egy hete indított kampányával kapcsolatosan történtek.

Már korábban is gyűjtött jótékony célokra, többek között lélegeztetőgépre, mobilházra hajléktalanoknak Szalai Kriszta. A színésznő az ATV Egyenes beszédben múlt csütörtökön indított akciójának fejleményeiről számolt be, akkor tette 300 ezer forintos felajánlását, hogy megmentsék a kilakoltatástól és a gyerekek kiemelésétől azt a 9 gyermekes családot, akiknek a házát a feleség előző férjének tartozásai miatt árvereznék el a fejük fölül. Mivel a feleség kezességet vállalt, hiába van az exférj nevén a hitel, a tartozás, meg az időközben felgyülemlett gyermektartások miatt árverés alá kerül az ingatlan.

Szalai Kriszta elmondta, egy hét alatt 12,3 millió forint gyűlt össze a felhívására, melyből el tudják érni, hogy az édesanya felszabaduljon a hitelek alól. Hozzátette: elérték azt is, hogy az anyuka lemond a 2,7 milliós gyermektartásról, ami szintén a házat terhelte, így tulajdonképpen új életet tudnak kezdeni máshol, tiszta lappal.

A színésznő beszámolt róla, hogy ezekben a napokban folyamatosan ingatlant keres a családnak, de közben több ezer levelet kapott az ügy miatt ismeretlenektől. Elmondta, mielőtt ezekre reflektálna bármit is, szeretné ezt a mostani ügyet lezárni, valamint fillérre pontosan elszámolni a támogatásra kapott pénzekkel.

atv.hu

További belföldi híreink