Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-05-07 20:29:00

Durva videó: belépett a törökszentmiklósi boltba és egyből ütni kezdte a vásárlókat

Brutális támadást rögzítettek egy dohánybolt kamerái Törökszentmiklóson. A felvételen az látható, hogy egy vélhetően bedrogozott fiatal férfi lép az üzletbe és szó nélkül kiüti a bolt két vásárlóját. A 22 éves férfinak néhány hete is volt hasonló dühkitörése, ennek ellenére akkor sem és most sem tartóztatták le. Felkavaró történet következik.

Durva videó: belépett a törökszentmiklósi boltba és egyből ütni kezdte a vásárlókat
(Képünk illusztráció)

Az eladó és két vásárló volt a dohányboltban, amikor a fiatal férfi belépett. Meg sem szólalt, azonnal ütött. Elsőként a pultnál fizető férfit terítette le, egyetlen ütéssel, majd a háttérben ülő fiatalhoz lépett és ütni-vágni kezdte. Összesen kilencszer ütötte meg, míg végül a földre esett és nem mozdult. Az agresszív támadó ezután az eladóval kiabált, majd kisétált. 44 másodpercig tombolt a boltban.

Bander Ferenc hozta nyilvánosságra közösségi oldalán a brutális felvételt. Azt mondta, ez a fiatal egy veszélyforrás, és szerinte mindenkinek tudnia kell, hogy mi történik a városban és mire kell figyelni.

„Az incidens előtt már saját ismerőseivel is összeveszett, utána kószálni kezdett a városban. Tehát tulajdonképpen volt benne egy sérelem, amit le kellett vezetni. És sajnos rossz helyen voltak, rossz időben” – mesélte a videót közzétevő férfi.

Az elsőként megütött férfi azóta is fekszik, a zúzódásai miatt még mindig le van zsibbadva a fél arca. A másik vásárló súlyosabban sérült.

A 22 éves támadónak néhány hete is volt egy hasonló dührohama. Szintén bedrogozva, szintén minden előzmény nélkül ütött meg egy fiatal fiút az egyik belvárosi szórakozóhelyen. 5 helyen tört el az arccsontja, meg kellett műteni.


A közveszélyes fiatal férfit mindkét eset után őrizetbe vették, de néhány nap után ki engedték. A városban most mindenhol erről beszélnek, de az emberek nem mernek nyilatkozni, mert félnek. Nem értik, miért nem tartóztatták le a 22 éves férfit.

Az egyik helyi önkormányzati képviselő a nagy közfelháborodás miatt hivatalos tájékoztatást kért a rendőrségtől. Ebből kiderült, hogy kezdeményezték a férfi előzetes letartóztatását, az ügyészség azonban másként döntött.

„A rendelkezésre álló bizonyítékok alapján azt a döntést hozta, hogy az eljárás lefolytatása mellett, szabad lábon védekezhet az elkövető. Ennek módja szerint utasították a rendőrkapitányságot, hogy szabad lábra kell helyezni a fiatalembert” – mondja Fejes Tibor önkormányzati képviselő.

A dühöngő férfi védekezésére felhozott érvek nem ismeretesek, mint ahogy az sem, hogy az ügyészség mivel indokolta a szabad lábra helyezést.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink