Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-04-29 14:41:00

Újabb béremelés jön ennél az áruházláncnál - több mint ezer embert érint

Az év eleji béremelést követően 2019 tavaszán több mint ezer munkavállaló bére újra jelentős mértékben emelkedik az Auchan Retail Magyarországnál.

Újabb béremelés jön ennél az áruházláncnál - több mint ezer embert érint

A cég közleményéből kiderül, hogy az átlagosan 9 százalékos, összességében a 325 millió forintot elérő mostani béremelés a munkavállalók 16 százalékát érinti, és az év elején bejelentett 1,7 milliárd forintos bérfejlesztést 2 milliárd forintra egészíti ki - írja a hvg.hu.

Ebben az évben a béren kívüli juttatások körét is bővítette az áruházlánc: 2019. január 1-től minden teljes munkaidős Auchan-munkavállaló éves szinten bruttó 91 ezer forint béren kívüli juttatásban részesül, ami átfogó élet- és balesetbiztosítással, egészségügyi szolgáltatásokkal, így például rendszeres szűrővizsgálatokkal, valamint 5 százalékos vásárlói kedvezménnyel egészül ki. A hazai kiskereskedelmi szektorban egyedülálló módon a vállalat részvényesi programot is kínál minden munkavállalójának, amely további bérkiegészítést tesz lehetővé a gazdasági eredmények függvényében.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink