Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-04-27 10:49:00

Gréczy és Tordai is elhatárolódott Bangóné patkányozásától

Nagyon szerencsétlen átkötés volt, amikor Bangóné patkányokról beszélt – mondta Tordai Bence Párbeszéd-képviselő az ATV Egyenes beszéd című műsorában Bangóné Borbély Ildikó korábbi kijelentésével kapcsolatban.

Mint arról beszámoltunk: Bangóné azt mondta az ATV Start című műsorában elhangzott kérdésre, hogy a Fidesz támogatottsága azért növekszik, mert sok a patkány Magyarországon.

Tordai Bence szerint az egyik legerősebb tabu, hogy a szavazókat nem minősítjük és a politikustársakat sem dehumanizáljuk. Bangóné megfogalmazása nem volt vállalható Tordai szerint, ezzel együtt a jószándékot nem vitatta el az MSZP-s képviselőtől és felhívta a figyelmet arra, hogy Bangóné bocsánatot kért.

Gréczy Zsolt szerint helytelen, rossz, vállalhatatlan volt Bangóné mondata. Nem beszélünk így – szögezte le a DK politikusa. Gréczy szerint a közösségi portálok kommentjeiben elképesztő indulatok feszülnek, és ott ezek a jelzők gyakoriak, de mint fogalmazott: egy olyan Magyarországon szeretne élni, ahol nem így beszélnek egymásról az emberek. Hozzátette: Bangóné bocsánatkérése után minden további lépés a Magyar Szocialista Párt belügye. Gréczy szerint a Fidesz, soraiban Simonka Györggyel és Pócs Jánossal farizeus magatartást tanúsít ez ügyben, ám hozzátette: ez nem menti azt, amit Bangóné mondott.

 


atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink