Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-04-26 08:14:00

Mit keresett ott? Lázár Jánost kocsmában videózták le

Kocsmatúrára indult Lázár János az EP-kampány miatt, tegnapi Facebook videója szerint Maroslelén cappuccinózott - mindent rendben talált és örült, hogy a kocsmában nem volt dohányfüst.

Mit keresett ott? Lázár Jánost kocsmában videózták le

Rapcsák András polgármester úrtól azt tanultam egykoron, hogy a kocsmákban mindig fontos információk vannak. Éppen ezért én is kocsma túrára indultam - írja legfrissebb Facebook-videója fölött Lázár János, aki az összes kocsmát végigjárja választókerületében az EP-kampány okán, és beszél a kocsmárosokkal, hogy “mi a helyzet”.

A videója szerint az első állomása Maroslelén, a főtéri kocsmában volt. Még mielőtt beszédbe elegyedett volna a kocsmárossal vagy a pultossal, a volt kancelláriaminiszter arról beszél a videón, hogy a kocsmárosoknak “elég vegyes benyomásaik lehettek arról, hogy mit végez a Fidesz és a kormányzat”. Hiszen először elvették a lehetőséget, hogy a kocsmákban játékgépek legyenek, aztán megszűnt a cigaretták ottani értékesítésének a lehetősége is, sőt az emberek sem gyújthatnak rá a kocsmákban a cigarettára. Lázár János egy félmondatban azt is beismeri, hogy a sör-kartellek “megtöréséről” sokat vitatkoztak ugyan, “de ebben nem sok minden történt”.

A volt miniszternek Maroslelén a kocsmában ugyanakkor jó benyomásai voltak, miután a tulajdonossal beszélt, “mindent rendben talált”, nagyon jó cappuccinót kapott - és örült, hogy nem volt dohányfüst.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink