Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-04-24 07:45:00

Teljesen összeomlott a ceglédi gázolás túlélője - részletek

"Teljesen összetörtünk lelkileg, Dávid a leginkább. A fiam még most is kórházban van: nyílt lábszár-, boka- és lapockatöréssel és sok-sok horzsolással élte túl a szörnyű tragédiát. Mégis a lelki fájdalmak a legnagyobbak. Azt el sem tudjuk képzelni, mit érezhet annak a szegény lánynak a családja" – mesélte remegő hangon az ceglédi baleset túlélőjének édesanyja a Blikknek.

Teljesen összeomlott a ceglédi gázolás túlélője - részletek
(Képünk illusztráció)

A baleset egy forgalmas úton érte a fiatalokat: a Kossuth út és a Teleki út kereszteződésében szerettek volna átkelni az út másik oldalára, ám a gázoló egyes szemtanúk szerint több mint 100 kilométeres óránkénti sebességgel sodorta el az út szélén bandukoló párt. Az elütött fiú édesanya elmondta, nem ez volt az első eset, hogy bivalyerős verdával hasítanak végig Cegléd széles, forgalmas utcáján.

Közúti baleset okozásáért a sofőr 3 évig terjedő szabadságvesztést kaphat, ha a bűncselekmény maradandó fogyatékosságot, súlyos egészségromlást okoz. Egytől akár öt évig is börtönbe kerülhet, ha a bűncselekmény halált okoz, de 8 évvel is sújthatják, ha a bűncselekmény kettőnél több ember halálát okozza.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink