Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-04-24 09:40:00

Súlyos: Jakupcsek megbukott a poligráfos vizsgálaton

Össze-vissza drótozták Jakupcsek Gabriellát az ATV stúdiójában. A műsorvezető önszántából került ilyen helyzetbe, ugyanis meg szerette volna tapasztalni, hogy valóban működik-e a poligráfos vizsgálat. A szerda esti Jakupcsek Plusz című műsorban Kerekes Tamás klinikai szakpszichológus - aki a szerkezet segítségével például az ellopott Vizsolyi Bibliát megtalálta - tesztelte a tévést.

Súlyos: Jakupcsek megbukott a poligráfos vizsgálaton

A készülékre kötött műsorvezetőnek egy kártyát kellett húznia, amit csak ő látott. A klinikai szakpszichológus fölsorolta a lapokat és arra kérte a műsorvezetőt, hogy mindegyikre mondja azt, hogy nem az volt. Így tudták kiszűrni azt, hogy mikor nem mond igazat. Jakupcseknél a tizennyolcas számnál jelzett a mérő, miközben azt felelte, hogy nem azt húzta.

"Valóban, a tizennyolcas számot húztam" - vallotta be a végén a tévés, amikor a szakember rákérdezett. "Jól hazudtam?" - viccelődött Jakupcsek.

"Amúgy igen, de az árulta el, hogy a tizennyolcnál nem vett levegőt" - értékelte Kerekes Tamás az eredményt. -  "Ha ezt nem csinálja, akkor nagyon nehéz lett volna kitalálni. A verejtékezése, a vérnyomása nem árulta el, ellenben a tizenhétnél vett sóhajtott egy nagyot, a tizennyolcnál nem vett levegőt, a tizenkilencnél viszont már igen."

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink