Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-04-23 15:18:00

Szinte minden létező szabályt megszegett a karambolozó borsodi férfi

Ittas volt, nem volt jogosítványa, eltulajdonított egy autót, majd egy kerítésnek hajtott egy 25 éves lakos Makkoshotykán.

Szinte minden létező szabályt megszegett a karambolozó borsodi férfi
Fotó: Police.hu

Járművezetés ittas állapotban vétség és, jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Sárospataki Rendőrkapitányság egy 25 éves helyi lakossal szemben, írja a police.hu.

A gyanúsított április 22-én 22 óra körül engedély nélkül elvitte ismerőse autóját, Makkoshotykán elveszítette a jármű feletti kontrollt, majd egy kerítést áttörve családi háznak csapódott.

A könnyű sérüléseket elszenvedett sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A helyszínelés során a rendőrök megállapították még, hogy a 25 éves férfi a tulajdonos engedélye nélkül vezette az autót, továbbá a hatóság korábban már eltiltotta vezetéstől, így nemcsak ittasan, de jogosítvány nélkül ült a volán mögé, ráadásul a biztonsági övet sem használta.

A Sárospataki Rendőrkapitányság vizsgálja a személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset körülményeit, a férfival szemben pedig bűntető és szabálysértési eljárásokat indított.

atv.hu

További belföldi híreink