Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-04-21 19:42:00

Puzsér irgalmatlanul kiosztotta a "hisztiző" Majkát

Puzsér Róbert sem hagyta szó nélkül a Fonogram-díjátadó körüli botrányt: Majkához intézett kemény szavakat - írja a blikk.hu.

Majkáék ugyan több kategóriában is jelöltek voltak az idei Fonogram-díjátadón, de végül egy elismerést sem zsebelhettek be. A gálát követően Majka a közösségi oldalán fakadt ki, kőkemény üzenetet megfogalmazva a döntéshozóknak.

Bár azóta már csaknem jó pár nap eltelt, Puzsér Róbert most érezte elérkezettnek az időt, hogy ő is kifejtse a véleményét a történtek kapcsán. A megmondóember kíméletlenül odaszólt Majkának egy cikkben a Magyar Hang oldalán, amit aztán a Facebookján is közzétett.

"A televíziózás és a popszakma agyonkényeztetett hőse, Majoros Péter, az ország ünnepelt Majkája évtizedes viszonylatban bizonyítja újra meg újra, hogy amennyire hisztérikusan önimádó, épp annyira képtelen felismerni a helyét a teremtésben. Ezúttal az a gyalázat esett meg vele, hogy a Fonogram zsűrije nem neki ítélte az év hiphopfelvételének díját, ő pedig válaszul úgy hisztizik, mint egy hatvanas díva, aki nem játszhatja el Shakespeare Júliáját. Az ózdi lumpenproliból lett budapesti nagyvállalkozó képtelen feldolgozni, hogy a filléres és hazug pózoktól hemzsegő slágerét nem értékelte eléggé a zsűri – helyette az a Krúbi vitte haza a díjat, aki egyrészt csodagyerek, másrészt a hazai underground egyik leghitelesebb arca" - kezdi Puzsér, majd azt is kifejti, mi a véleménye Majka szakmai sikereiről, sőt még a Curtis-Majka botrányhoz is visszakanyarodik a cikkében.

Írásának végén gratulál a Fonogram-díjjal jutalmazott Krúbinak, majd újabb kemény üzenettel zárja sorait: "Gratulálok Krúbinak – valóban ritka pillanat Magyarországon, amikor a teljesítményt értékelik. Majkának pedig azt ajánlom: ne tetszelegjen abban a szerepben, hogy ő egy hiphop-előadó! A hazug nyavalygása, az igénytelen strófái, a szirupos közhelyei, a soha nem volt világ, amelynek az ócska pózait felölti, legfeljebb formailag emlékeztetnek hiphop-produkcióra – amit gyárt, az nem több mint habkönnyű és velejéig hamis érvénytelenség: operett a huszonegyedik században született kölyköknek."

atv.hu/blikk.hu

Ajánlom

További belföldi híreink