Kövessen minket a Facebookon

Itthon

2019-04-17 10:43:00

Nagyböjt: Németh Szilárd currys lazacot fog enni nagypénteken

Junckeréknek menniük kell, az Európai Bizottság hazudik a migránskártyákról, nagypénteken lazacot eszik – Németh Szilárd interjút adott a Magyar Hírlapnak, amit a HVG idéz.

Nagyböjt: Németh Szilárd currys lazacot fog enni nagypénteken

Szabadságharcot vív a kormány, mint 1849-ben, ugyanaz a helyzet, mondta el a Magyar Hírlapnak Németh Szilárd HM-államtitkár. Az interjúban a politikus szokása szerint nem finomkodik: az Eurpai Bizottság hazudik, amikor azt mondja, a menekülteknek adott kártyák csak Görögországban használhatóak – igaz, érvként annyit hoz fel, Haszan F. elfogott "iszlamista terroristavezér"-nél is volt ilyen kártya.

A migránsvízumról annyit mond, az Európai Parlament többsége már elfogadta a javaslatot róla, de mégis Brüsszelt, azaz az Európai Bizottságot hibáztatja az elgondolásért. "A Juncker-, Timmermans- és Avromopulusz-féléknek menniük kell", szögezi le, ők összevissza hazudoznak érdekeik szerint. Manfred Weber olyan, mint egy rossz focista, nem tudja, melyik kapura játszik, melyiket védje. Weber és Salvini a szimpatikusabb-e, az fogja eldönteni, hogy melyikük akarja megállítani a bevándorlást.

Németh megosztja az olvasókkal a húsvéti családi menüt is, nagypénteken böjti lazacot fognak enni currys kókusztejjel, a locsolókat pedig pálinkával, heringsalátával, szörppel várják majd többek közt.

atv.hu

Ajánlom

További belföldi híreink